Femeie agresată sexual şi tâlhărită la un interviu de angajare FOTO

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii gorjeni, fiind acuzat că, în urmă cu o săptămână, pretinzând că este patronul unei firme, a încercat să violeze şi a tâlhărit o tânără din Craiova, pe care o chemase la un interviu de angajare. 

12 dec. 2014, 12:44
Femeie agresată sexual şi tâlhărită la un interviu de angajare FOTO

Incidentul a avut loc în data de 4 decembrie în localitatea Bîlteni, judeţul Gorj. Femeia de 31 de ani a dat un anunţ la ziar precum că are nevoie de un loc de muncă, informează România TV. A fost sunată de un bărbat din Petroşani care a chemat-o la un interviu.

Citeşte şi Sub pretextul că o duce acasă să o prezinte părinţilor, un tânăr a violat o minoră

Cei doi s-au întâlnit, iar bărbatul a dus-o cu maşina într-o pădure, unde a încercat să o violeze. Pentru că femeia a opus rezistenţă agresorul i-a furat telefonul mobil şi bijuteriile. Imediat după ce a reuşit să ajungă acasă victima a depus plângere la poliţie.

Citeşte şi Gestul DISPERAT al unei femei după ce a participat la un INTERVIU de ANGAJARE: Călătorise sute de kilometri

Bărbatul a fost reţinut imediat de oamenii legii şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată şi agresiune sexuală. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că pe numele bărbatului mai este depusă o sesizare de agresiune sexuală la Poliţia Rovinari. Bărbatul va fi prezentat vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.