Femeie bătută cu bestialitate de soţ în plină stradă pentru că voia să divorţeze de el. VIDEO

O femeie de 20 de ani a fost bătută cu cruzime pe o stradă din Bistriţa-Năsăud de soţul care nu voia să-i acorde divorţul. Acesta a fost în repetate rânduri agresiv faţă de tânără, iar acum, întoarsă din Germania, femeia a decis să se despartă.

16 mart. 2021, 11:59
Femeie bătută cu bestialitate de soţ în plină stradă pentru că voia să divorţeze de el. VIDEO
Femeie bătută cu bestialitate de soţ la Bistriţa Năsăud

Femeie bătută cu bestialitate de soţ. Florentina şi Cătălin au doi copii: unul de 5 ani şi unul de 3 ani. Între ei au existat conflicte de multă vreme, iar în perioada în care femeia era plecată la muncă în Germania, soţul o ameninţa la telefon. La întoarcere în ţară, Florentina a decis să nu se mai întoarcă în casa în care, anterior, locuise cu soţul ei, în satul Telciu, ci să meargă împreună cu cei doi copii la naşa ei, la Năsăud, relatează bistriteanul.ro

La scurt timp, femeia a mers la Poliţie pentru a demara acţiunea de divorţ. Acolo a trebuit să se întâlnească cu soţul ei. După ce au ieşit din secţia de Poliţie, bărbatul a început să se ţină după ea. Femeia fusese însoţită la Poliţie de naşa ei şi de cei doi copii, aceştia rămânând în maşină astfel încât copiii să nu dea ochii cu tatăl lor.

Citeste si Cazul bebeluşului mort în burta mamei. Doi medici de la Spitalul „Cuza Vodă” din Iaşi, puşi sub acuzare. Mama fetei: ”Mirunica avea dreptul la viaţă”

A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori […] Eu am rămas cu copiii în mașină și m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieșit de la secția de poliție m-a sunat că el se ține de ea, și că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la staţia Peco. A zis că ia un taxi și vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi ci a tras-o afară și a lovit-o„, a continuat naşa victimei.

Femeie bătută cu bestialitate de soţ în plină stradă sub privirile şocate ale martorilor

Camerele de supraveghere din zonă au surprins întreaga scenă. Pe imagini se vede cum bărbatul o împiedică pe tânără să urce în taxi, apoi o loveşte puternic cu pumnul în cap.

După ce femeia cade la pământ, bărbatul continuă să o lovească cu picioarele. Martorii la scenă, printre care şi şoferul taxiului, au reuşit cu greu să-l oprească să mai lovească femeia.

În urma loviturilor, Florentina a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost spitalizată. Medicul legist urmează să întocmească actul legal prin care se constată prezenţa leziunilor, act necesar pentru dosarul penal deschis pe numele soţului pentru violență.

Citeste si Decizie neaşteptată în sistemul medical. Un drog halucinogen folosit în ritualurile şamanice, testat pentru „resetarea” oamenilor cu depresie

Soţul femeii a fost reținut pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă şi s-a emis un ordin de protecţie provizoriu pentru victimă.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În fapt, astăzi (luni, n.r.), în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, potrivit bistriteanul.ro.