Femeie beată găsită în şanţ, mâncată de vie de viermi

O femeie de 47 de ani a fost găsită beată într-un șanț, mâncată de viermi. Medicii au constatat că aceasta avea mai multe răni infectate, în care se aflau viermi, și a fost internată la spital pentru tratament de specialitate. Oamenii din comuna Focuri spun că femeia este o consumatoare înrăită de alcool și nu e prima dată când ajunge în șanț, fără să știe de ea. Medicii au tratat-o și pacienta se însănătoșește.

10 sept. 2019, 09:22
Femeie beată găsită în şanţ, mâncată de vie de viermi

Medicii de la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” spun că momentan a trecut de perioada critică, şi că cel mai probabil până la sfârşitul acestei săptămâni va putea să fie chiar externată, arată vremeanoua.ro.

Femeia a ajuns la spital săptămâna trecută, în stare foarte gravă, cu simptome de insuficienţă hepatică şi renală, rabdomioliză (o distrugere a ţesutului muscular), precum şi o plagă ulcerată la urechea dreaptă, cea mai gravă fiind însă o infecţie generalizată, o septicemie.

A fost internată în Clinica de Nefrologie unde a primit tratamentul necesar.

„Starea sa este mult mai bună, a trecut de perioada critică, momentan se află încă internată fiind nevoie să fie tratată infecţia cu antibiotice. Săptămâna asta sperăm să poată fi externată, iar ulterior să fie reintegrată în familie”, a precizat dr. Ionuţ Nistor, medic primar nefrolog şi purtător de cuvânt al unităţii medicale.

Tânără prinsă BEATĂ la VOLAN le-a promis poliţiştilor un „oral” de neuitat dacă o lasă în pace. Cum au reacţionat aceştia