O femeie din Botoşani a ajuns la 3 metri sub pământ după ce s-a surpat strada pe care mergea

Un incident de o gravitate extremă a avut loc joi seara în Botoșani. O femeie care mergea spre casă, pe stradă, a căzut într-o groapă extrem de adâncă după ce s-a surpat porțiunea de drum pe care se afla.

22 iun. 2019, 08:47
O femeie din Botoşani a ajuns la 3 metri sub pământ după ce s-a surpat strada pe care mergea

Incidentul a avut loc pe strada Barbu Lăzăreanu, din orașul Botoșani, în zona Împărat Traian, scrie botosaneanul.ro. Acolo, în jurul unui cămin de apă, locuitorii susțin că s-a format o groapă de circa o lună de zile. Era poziționată în partea opusă a străzii și parțial acoperită cu vegetație. Nefiind expusă, nu exista un pericol pentru cei care obișnuiau să circule pe acolo.

Citeşte şi Crimă cumplită în Botoşani. Un bărbat a murit după ce soţia l-a înjunghiat în testicule

De la ploile însemnate care au căzut în ultima lună, groapa s-a lărgit în subteran iar joi, 20 iunie 2019, în jurul orei 20:00 s-a surpat o bucată din porțiunea destinată pietonilor. Drumul este împietruit, nu există asfalt sau trotuar, iar pentru accesul pietonal exista o cărare.

Pe acolo mergea respectiva femeie când a simțit că-i fuge pământul de sub picioare. A căzut în gol și s-a lovit în partea stângă în zona coastelor. A început să strige după ajutor și imediat în zonă s-au adunat mai multe persoane care locuiesc la casele din apropiere.