Femeie condamnată la aproape 7 ani de închisoare după ce a născut şi a lăsat bebeluşul să moară

O femeie de 29 de ani din Mediaș a fost reținută de poliție, ea fiind condamnată la o pedeapsă cu închisoarea, pentru infracțiunea de omor. Aceasta a născut acasă o fetiţă şi a lăsat-o să moară. 

RomaniaTV.net
22 oct. 2017, 06:27
Femeie condamnată la aproape 7 ani de închisoare după ce a născut şi a lăsat bebeluşul să moară

În data de 20 octombrie, în municipiul Mediaș, cu ocazia activităților specifice desfășurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, a fost identificată o femeie în vârstă de 29 de ani, localnică, pe numele căreia Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de omor, fiind condamnată la 6 ani și 8 luni închisoare, scrie oradesibiu.ro.

Citeşte şi Bărbat găsit mort în faţa spitalului din Turda

În fapt, la data de 1 mai 2015, în jurul orei 05.00, la domiciliul său din municipiul Mediaș, femeia a dat naștere neasistată unui făt de sex feminin față de care nu a luat măsuri de acordare a primelor îngrijiri medicale necesare susținerii vieții ceea ce a condus la decesul noului născut. În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, persoana în cauză, împreună cu nou născutul decedat, s-a prezentat la Spitalul Municipal Mediaș pentru îngrijiri medicale, unitatea spitalicească informând Poliția Municipiului Mediaș despre eveniment.

Femeia a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.