Femeie cu handicap, încătuşată şi luată pe sus de poliţişti

Scene de groază la Vaslui. Rudele unei femei cu handicap grav spun că poliţiştii au intrat peste ea în casă, au bruscat-o şi au târât-o până la maşină. Ea trebuia dusă la o expertiză psihiatrică, cerută într-un dosar privind o moştenire.

RomaniaTV.net
03 mart. 2017, 12:22
Femeie cu handicap, încătuşată şi luată pe sus de poliţişti

Expertiza fusese programată de mai multă vreme, iar rudele femeii ştiau de venirea poliţiştilor. Dar nu se aşteptau la aşa ceva. „O venit două echipaje de poliţie, nu exagerez vreo 10 poliţişti. Pe mine m-o izolat aici trei poliţişti. Eu n-am putut să mai intru”, povesteşte fratele femeii.

Apoi oamenii legii au intrat în casă. „O rupt toate pe mine şi bătaie, o târâit pe urmă copila, fata. Desculţă, cu capul gol, până la poartă, că acolo era maşina”, povesteste mama fetei.

Femeia, care are grad I de handicap şi crize de epilepsie, nici măcar nu poate vorbi. Fratele femeii este absolut revoltat de modul în care s-au purtat poliţiştii.

„Cum să scoţi cu cătuşe pe mâini o persoană handicapată cu handicap grav? Domnle, asta poate să moară oricând.  Abuz? Mai mult decat un abuz”, se plange fratele.

Conducerea Poliţiei Vaslui a demarat o anchetă în acest caz.