Femeie CURENTATĂ DE POLIŢIE pentru că a vrut să cumpere mai multe IPHONE-URI VIDEO

O femeie din America a fost curentată de poliţie pentru că a refuzat să părăsească un magazin Apple. Ea voia să cumpere mai multe iPhone-uri pentru rudele din China, neştiind că Apple are o limită de două telefoane pentru fiecare persoană.

17 dec. 2012, 14:50
Femeie CURENTATĂ DE POLIŢIE pentru că a vrut să cumpere mai multe IPHONE-URI VIDEO

Xiaojie Li, o femeie de origine chineză din Newton, Massachusetts, a cumpărat la începutul lunii decembrie două telefoane Iphone. Peste câteva zile femeia s-a întors în oraşul Nashua pentru a cumpăra încă două aparate. Ele urmau să fie făcute cadou rudelor din China. Vânzătorii au refuzat să i le mai ofere din cauza unei limite de două telefoane Iphone 5 pentru fiecare persoană.

Potrivit CBS, femeia în vârstă de 44 de ani, care nu vorbea engleză, a refuzat să părăsească magazinul fără cele două terminale dorite. Personalul magazinului i-a explicat că acest lucru nu este posibil, aşa că ea le-a comandat pe internet sperând să poată să le ridice din magazin.

Atunci când s-a întors după comandă, un administrator Apple i-a recomandat să plece fiindcă nu o să primească nimic. Deoarece femeia susţinea că nu înţelege ceea ce i se cere, el a anunţat poliţia. Li a refuzat cooperarea şi s-a opus arestării. Poliţiştii au povestit că femeia a avut zece minute la dispoziţie să părăsească magazinul. Atunci când timpul a trecut ei au fost nevoiţi să recurgă la acţiuni mai drastice. Ea a fost curentată şi apoi încătuşată de oamenii legii.

Întreg incidentul a fost filmat şi postat pe internet. Strigătul femeii a fost auzit în tot mall-ul. Logodnicul persoanei agresată de poliţişti a spus că îi va da în judecată pe cei care au vătămat-o. „Au trântit-o la pământ, i-au lăsat o mulţime de vânătăi şi cătuşile au fost mult prea strânse”, a declarat John Hugo, iubitul inculpatei.

Un întreg scandal a fost iscat în America în urma acestui incident. În timp ce anumite persoane îi iau partea femeii, poliţiştii spun că au procedat conform legii şi au răspuns la chemarea magazinului.

Compania Apple le interzice consumatorilor să cumpere mai mult de două telefoane. Această regulă a fost impusă în speranţa stopării speculei.