Femeie dată în urmărire generală în Ungaria pentru furt, găsită printre umeraşele unui șifonier din București

O femeie care era căutată de poliţiştii din Ungaria după ce a fost arestată pentru furt, a fost găsită într-un șifonier, într-un apartament din București.

28 ian. 2021, 13:53
Femeie dată în urmărire generală în Ungaria pentru furt, găsită printre umeraşele unui șifonier din București

Femeie dată în urmărire generală Ungaria pentru furt, găsită într-un șifonier, din București. Judecătorii din Ungaria au emis în 21 noiembrie 2020 un mandat european de arestare pentru infracțiunea de furt, pe numele acesteia. Femeia a fost găsită joi dimineață, într-un apartament din sectorul 5 din București, unde polițiștii au făcut percheziții.

Femeie dată în urmărire generală Ungaria pentru furt, găsită într-un șifonier, din București. Anunţul făcut de autorităţi

Ea era ascunsă într-unul din șifonierele din apartament.Femeia acuzată de furt este căutată de poliţie de anul trecut, din octombrie 2020, când autorităţile din Ungaria au emis anul trecut un mandat european de arestare pe numele ei.

Crezând că va putea scăpa de ochii vigilenţi ai poliţiştilor care ştiau unde se află, femeia s-a ascuns într-un şifonier din apartament, însă visul ei a fost spulberat de unul dintre agenţii care, curios din fire, a deschis uşile şifonierului şi a găsit-o printre umeraşe.

„În această dimineată, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei au depistat o femeie, împotriva căreia autoritățile judiciare din Ungaria au emis la data de 21 octombrie 2020, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În urma descinderii  la o adresa din sectorul 5, femeia urmărită a fost descoperită ascunzându-se într-unul din șifonierele din apartament”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.

Un caz similiar a fost şi la începutul acestui an. În Marea Britanie au fost capturați doi indivizi chiar în momentul în care realizau un jaf, după ce unul dintre ei s-a așezat din greșeală pe telefon și a sunat chiar la poliție, scrie Digi 24.

Polițiștii i-au declarat pe aceștia „cei mai ghinioniști spărgători din lume. În timpul unui jaf, unul dintre hoți s-a așezat pe telefonul mobil din buzunar și a sunat la 999″, au explicat oamenii legii.

„Am primit un apel în care erau descrise faptele lor, până în momentul în care ofițerii au ajuns și i-au arestat”, a adăugat unul din ofițeri. Acesta a distribuit pe rețelele de socializare întâmplarea, asemânându-i pe cei doi cu celebrii tâlhari ghinioniști din „Singur acasă”. Postarea a ajuns virală în scurt timp.

Citeşte şi: Marian Zlotea a fost dat în urmărire, după ce a fugit înainte de condamnare. Pedeapsa primită de fostul europarlamentar PSD