O româncă a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost înjunghiată fără milă în Italia. Elena se mutase în noua casă doar de trei săptămâni

O româncă de vârstă de 32 de ani, rezidentă de mai mult timp în Italia, a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul pe care îl închiriase în Aosta.

19 apr. 2021, 10:53
O româncă a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost înjunghiată fără milă în Italia. Elena se mutase în noua casă doar de trei săptămâni

O româncă a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost înjunghiată fără milă în Italia. Elena venise în Italia cu mulți ani în urmă, după ce mama ei începuse o viaţă nouă în Peninsulă, alături de un italian. Tânăra se mutase în noul apartament doar de trei săptămâni.

O româncă a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost înjunghiată fără milă în Italia

O singură lovitură cu cuțitul, în zona gâtului, i-a fost fatală tinerei românce. Elena a fost găsită moartă în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât. Cei care au făcut macabra descoperire au fost pompierii, sesizați de sora tinerei. Îngrijorată că Elena nu mai răspundea la telefon, Alexandra a sunat la poliție.

Pompierii au făcut descoperira tragică, după ce au fost sesizați de sora tinerei. Îngrijorată că Elena nu mai răspundea la telefon, Alexandra a sunat la poliție.

Citeşte şi: Tragedie în Caracal! Femeie de 48 de ani moartă în accident. Alte victime, printre care un bebeluș, duse de urgență la spital
 

De altfel, în urmă doar cu o săptămână, o tânără în vârsta de 32 de ani, din judeţul Ilfov, care se afla singură pe motocicletă, a murit luni la Spitalul din Vidra. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au reuşit să o readucă la viaţă pe femeia în vârstă de 32 de ani, din judeţul Ilfov.

Motociclista a intrat cu viteză într-o curbă la Valea Sării şi s-a izbit de un autotren. Cadrele medicale ajunse la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au reuşit să mai ţină victima în viaţă decât până la unitatea medicală din Vidra. „Prin apel la numărul unic de urgență 112, pompierii au fost sesizați de faptul că pe DN2 D – Vidra, într-o curbă spre Valea Sării, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate o motocicletă și un TIR. În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit grav”, a informat IPJ Vrancea, conform observator.

Citeşte şi: Tragedie în Vrancea! Tânără motociclistă a fost găsită moartă într-un accident cumplit, după impactul cu un TIR. Imagini dramatice!