Femeie de 33 de ani, condamnată pentru furt. A sustras ciocolată şi mezeluri din mai multe magazine din Oradea

O femeie în vârstă de 33 ani din Oradea a fost condamnată definitiv şi a ajuns după gratii după ce a fost prinsă în repetate rânduri că a furat ciocolată şi mezeluri scumpe din magazine.

08 nov. 2022, 09:06
Femeie de 33 de ani, condamnată pentru furt. A sustras ciocolată şi mezeluri din mai multe magazine din Oradea

Rebeca Turcuş, o femeie de 33 de ani din Oradea, a fost condamnată definitiv vinerea trecută, pentru furturi pe care le-a comis în perioada septembrie 2020 – aprilie 2021, potrivit ebihoreanul.ro. Femeia a fost prinsă furând din mai multe ABC-uri şi supermarketuri din Oradea, de unde lua în special ciocolate şi mezeluri scumpe, pe care ulterior le vinde pe stradă.

Potrivit sursei citate, femeia ascundea produsele în geantă, apoi mergea la casă doar cu o sticlă de apă sau suc. Devenise cunoscută între agenţii de pază şi de multe ori a fost prinsă când încerca să fure. Paguba ar fi depăşit 5.800 lei dacă femeia nu era prinsă de agenţii de pază.

Citeşte şi: Drama bunicilor noştri. Doamna Stana: „Ne e frică să mâncăm sau să aprindem un bec. Mai mult pe întuneric stăm”

Pentru că nu era la prima abatere, judecătorii au decis să o trimită după gratii pentru furt calificat în formă continuată. Femeia mai fusese iertată de instanţă şi anul trecut, după ce în 2020 fusese prinsă când fura ciocolate şi mezeluri. Magistraţii au dispus atunci să fie condamnată la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni de închisoare, a cărei aplicare a fost, însă, amânată pe 2 ani.

Citeşte şi: Vouchere sociale. Veste bună pentru români, banii intră pe card înainte de Sărbători

În prezent, femeia a fost încarcerată la Penitenciarul Oradea unde execută pedeapsa la care a fost condamnată.