Femeie de 49 de ani înjunghiată mortal de soţ. Copilul femeii, martor la crimă, a sunat la 112

O femeie de 49 de ani a fost înjunghiată mortal de către soţ în locuinţa sa din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov. Crima a fost anunţată la numărul unic de urgenţă 112 chiar de către fiul femeii, în vârstă de 14 ani. Bărbatul a fost săltat de poliţişti şi dus la audieri.

15 oct. 2022, 23:03
Femeie de 49 de ani înjunghiată mortal de soţ. Copilul femeii, martor la crimă, a sunat la 112

O femeie de 49 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de soţ. Apelul la 112 a fost făcut chiar de fiul femeii, un băiat în vârstă de 14 ani.

„La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti oraşului Pantelimon pentru activităţile specifice din competenţă, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov.

Citeşte şi: Caz șocant în Maramureș. O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit chiar în timp ce îşi ţinea bebeluşul în braţe. Motivul este halucinant

În imobil au fost găsiţi copilul minor şi soţul femeii înjunghiate mortal, în vârstă de 53 de ani. Suspectul a ajuns în custodia poliţiştilor.

Citeşte şi: Momentul în care o femeie este înjunghiată în Eforie Nord. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere

De asemenea, a fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activităţi specifice. Acolo s-au deplasat si poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru cercetări.