Femeie de 69 de ani bătută cu bestialitate de propriul fiu. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat din comuna gălăţeană Schela, care a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Galaţi şi a agresat-o fizic pe mama sa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

02 mai 2018, 12:47
Femeie de 69 de ani bătută cu bestialitate de propriul fiu. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

O femeie în vârstă de 69 ani a fost bătută de propriul fiu. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit femeia la domiciliu, aceasta acuzând dureri toracice şi declarând că a fost lovită de fiul ei, în vârstă de 48 ani.

Bărbatul a fost depistat în grădina locuinţei şi în urma verificărilor s-a constatat că împotriva lui exista un ordin de protecţie emis de Judecătoria Galaţi, luându-se totodată, măsura evacuării din imobil pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 18.01.2018, precum şi aceea a obligării de a păstra o distanţă minimă de 200 m faţă de victimă şi interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, cu aceasta.

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, bărbatul fiind reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.