Femeia luată de viitură, găsită moartă UPDATE

Femeia în vârstă de 75 de ani, căutată de pompieri după ce ar fi fost luată de o viitură în localitatea Guşiţei, comuna Dimitrie Cantemir, a fost găsită decedată.

23 iun. 2020, 05:36
Femeia luată de viitură, găsită moartă UPDATE

UPDATE: „Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială şi un echipaj specializat, format din cinci subofiţeri, pentru căutarea unei persoane de sex feminin, posibil luată de viitura formată pe râul Elan, ieri seară (luni – n.r.). În această dimineaţă, persoana dată dispărută a fost găsită decedată în apa râului Elan”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruş.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce circumstanţe s-a produs decesul femeii.

Potrivit ISU Vaslui, secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială și un echipaj specializat pentru căutarea şi salvarea unei femei, în vârstă de aproximativ 75 ani, posibil luată de viitura formată luni după-amiază în localitatea Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir.

Luni, la lăsarea întunericului, echipele de căutare s-au retras, însă căutările au fost reluate marţi dimineaţă. 

Alarma ar fi fost dată de un nepot al femeii. 

Acţiuni de căutare au loc şi în comuna Drânceni, unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a intrat în râul Prut pentru a recupera un buştean adus de apă, s-a scufundat şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă. La intervenţie participă un echipaj din cadrul ISU Vaslui, în sprijin fiind solicitat şi reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră.

Citeşte şi O maşină a fost surprinsă de viitură în Botoşani. Mai multe persoane, salvate de pompieri VIDEO