Femeie din Bucureşti lovită cu bestialitate de un vecin cu care s-a certat pe un loc de parcare VIDEO

O femeie din București a fost agresată de un vecin după ce s-au certat pe locul de parcare. În urma altercației, femeia s-a ales cu câteva răni, având nevoie și de mai multe zile de spitalizare.

08 nov. 2022, 13:51
Femeie din Bucureşti lovită cu bestialitate de un vecin cu care s-a certat pe un loc de parcare VIDEO

Aşa cum se poate vedea într-un material video ajuns pe internet, femeia este lovită cu pumnul în față de un individ în parcarea unui bloc din Bucureşti. Femeia a depus plângere la poliție pentru loviri şi alte violențe.

Din imaginile înregistrate de camera de supraveghere se poate observa că cei doi discută, iar la un moment dat bărbatul se întoarce brusc și o lovește cu violență pe femeie. Aceasta din urmă se dezechilibrează și cade, iar agresorul își vede mai departe de drum, fără să-i acorde un minim ajutor.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, care a repostat clipul video, un vecin furios după o discuție aprinsă din cauza locului de parcare din fața blocului, a agresat fizic o femeie.

”Parcarea în Bucureşti te poate costa… un pumn în gură. Agresiune în parcarea de domiciliu. O bucureşteancă agresată fizic prin lovituri violente de către un vecin, după ce s-au certat pe locul de parcare, s-a ales cu mai multe zile de îngrijiri medicale. S-a depus deja plângere penală pentru loviri şi alte violențe”, transmite avocatul Cuculis.

 

Violenta extrema in parcare, in Bucuresti. Pentru un loc de parcare o femeie din Bucuresti a fost lovita extrem de violent, in fata, de catre un vecin.
Plangere penala depusa pentru loviri si alte violente. Evident s-au cerut si daune morale.
Culmea este ca agresorul in continuare este agresiv si ameninta familia victimei.

Posted by Cuculis Adrian Calin on Tuesday, 8 November 2022

 

Citeşte şi: Un adolescent de 13 ani, copil de preot, găsit mort după o decepţie în dragoste. S-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu-Severin