Un adolescent de 13 ani, copil de preot, găsit mort după o decepţie în dragoste. S-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu-Severin

Tragedie fără margini într-o familie din Mehedinți. Un băiat de doar 13 ani a decis să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu prietena. Adolescentul s-a aruncat de pe clădirea părăsită a fostei maternități din Drobeta Turnu-Severin. Trupul fără viață a fost găsit de un prieten, care plecase în căutarea băiatului, alertat de familie, după ce acesta dispăruse de acasă.

08 nov. 2022, 11:22
Un adolescent de 13 ani, copil de preot, găsit mort după o decepţie în dragoste. S-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu-Severin

Un băiat de doar 13 ani, fiu de preot, și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități din Drobeta Turnu -Severin. Înainte de tragedie, băiatul de 13 ani s-ar fi certat cu prietena sa, la școală, și chiar ar fi amenințat că se sinucide. Nimeni nu a crezut însă că poate recurge la un astfel de gest, potrivit România TV.

Familia a observat însă apoi că Ioan lipsește de acasă. Părinții l-au căutat timp de patru ore și i-au alertat și prietenii lui.

Mama băiatului a sunat la poliție anunțând că acesta a plecat de la domiciliu și că nu mai răspunde la telefon.
Fiind îngrijorată că nu îl găsește și nici nu răspunde la telefon mama băiatului a plecat în căutarea lui împreună cu unchiul acestuia, reușind să îl găsească cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil.

Băiatul de 13 ani zăcea căzut pe caldarâm în curtea fostei maternități din Drobeta Turnu Severin, acum o clădire părăsită.

Citeşte şi: „Fă-o pe mama să sune, măcar atât!” Scrisoare sfâşietoare către Moş Crăciun a fetiţei crescută de bunică, cu mama plecată în străinătate

La fața locului, s-au deplasat echipaje de poliție și un echipaj al Ambulanței. Din păcate, pentru adolescentul de 13 ani nu s-a mai putut face nimic. Ioan a murit pe loc.

„Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină în cazul unui minor de 13 ani, solicitarea către dispeceratul 112 fiind aceea că minorul a fost găsit aruncat de pe clădirea veche a maternității.

Echipajul de tip C2 al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că minorul de 13 ani a decedat, leziunile fiind incompatibile cu viața. Când am ajuns noi, copilul era căzut pe pământ. Leziunile au fost foarte grave, incompatibile cu viața, iar decesul s-a produs pe loc. Noi nu am mai putut efectua resuscitarea”, au declarat reprezentanții Ambulanței pentru GDS.ro.

Citeşte şi: Fiul șefului Poliției Locale din Agigea, împușcat mortal la o vânătoare de mistreţi. A fost deschis dosar penal pentru braconaj şi ucidere din culpă

Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă.

Ioan era elev în Drobeta-Turnu Severin la Liceul I.Șt. Paulian, la secția de muzică, potrivit observatornews.ro. Băiatul participase la numeroase concursuri și olimpiade școlare și avea rezultate de excepție. Tatăl său este preot paroh la Catedrala Episcopală din Drobeta-Turnu Severin.