Femeie din Cluj, îngrozită de o cioară. Se teme să mai iasă din casă, după ce pasărea a atacat-o: „Mi-a dat cu ciocul”

O femeie din Cluj se teme să mai iasă din casă, după ce a fost atacată de o cioară. Pasărea s-a năpustit în părul ei din senin.

26 mai 2023, 10:58
Femeie din Cluj, îngrozită de o cioară. Se teme să mai iasă din casă, după ce pasărea a atacat-o: „Mi-a dat cu ciocul”
O femeie din Cluj a fost atacată de o cioară

Femeia nu a mai ieșit din casă de câteva zile, după ce a fost atacată de cioară. Pasărea și-a băgat ghearele în părul ei și a zgâriat-o cu ciocul. Totul s-a petrecut într-un cartier din Cluj.

Cercetătorii explică faptul că, de obicei, ciorile nu sunt agresive, dar în perioada în care își cresc puii pot deveni violente dacă suspectează că sunt în pericol.

Citește și: Decizie INCREDIBILĂ! Spitalul de Urgenţă din Suceava, amendat pentru că a distrus cuiburile de ciori din curte VIDEO

„Când m-am aplecat la floare a venit în capul meu şi mi-a dat cu ciocul. A doua zi aveam crustă în cap. În partea asta. Era umflat. Uitaţi, de acolo de sus a zburat cioara”, a explicat femeia, pentru Observator News.

Aceasta trăiește într-un cartier din centrul Clujului și nu și-a imaginat că ar putea fi atacată de o cioară vreodată. Când a ieșit din bloc, pasărea s-a năpusit asupra ei, iar pentru ca această experiență să nu se repete, femeia nu a mai ieșit din casă mai multe zile.

„Când aud croncănit sau îi văd, mă…E un coşmar pentru mine. Este centrul Clujului. Deci să ai ciori şi să nu poţi ieşi, că vin ciorile şi-ţi dau în cap”, a mai spus ea.

Citește și: Autobuz plin cu pasageri, inundat în Cluj. Rupere de nori și inundații în orașul lui Boc: „Veneția… La Decathlon s-au vândut toate bărcile”, ”E fain la Dunăre”

Pentru a evita astfel de situații, femeia a pus un afiș la intrarea în bloc prin care îi roagă pe oameni să nu mai hrănească păsările.

„E o doamnă care le hrăneşte. Am vorbit cu ea la telefon şi i-am zis: Vă rog frumos, nu le mai daţi. Păi şi păsările trebuie să trăiască”, a adăugat femeia.

În București, ciorile au pus stăpânire pe un parc. Anul trecut, Primăria Capitalei a cheltuit 500.000 de lei pentru a aduce șase ulii și o bufniță care să alunge ciorile care făceau gălăgie și mizerie.