Femeie din Galaţi, sancţionată pentru că fetiţa ei de doi ani făcea gălăgie. Cine a depus reclamaţia

Poliţiştii din Galaţi au sancţionat cu avertisment mama unei fetiţe de doi ani şi şapte luni deoarece copila a tulburat liniştea locatarilor. Agenţii au întocmit procesul verbal după ce un vecin a depus mai multe reclamaţii. Părinţii cred că este vorba despre un abuz şi vor să conteste sancţiunea în instanţă.

RomaniaTV.net
13 mai 2020, 15:06
Femeie din Galaţi, sancţionată pentru că fetiţa ei de doi ani făcea gălăgie. Cine a depus reclamaţia

„Sus numita, în timp ce se afla în locuinţa sa, nu a luat măsuri de supraveghere a fiicei sale în vârstă de 2 ani şi şapte luni care a tulburat liniştea locatarilor prin producerea de zgomote şi larmă”, se arată în procesul verbal completat pe 5 mai, conform Mediafax.

Tatăl fetiţei a spus că au fost depuse mai multe reclamaţii făcute de un singur vecin. Este vorba despre un poliţişt care locuieşte la apartamentul situat la etajul inferior. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că respectă normele de convieţuire într-o comunitate.

„El (vecinul n.r.) s-a simţit foarte deranjat de când ne-am mutat. Am aflat că lucrează la Poliţie şi vine noaptea de la muncă. În decembrie ne-a reclamat, a venit sectoristul a constatat că era vorba despre un copil mic. Am fost la secţie şi am făcut o declaraţie conform căreia copilul este mic, scapă jucării şi că încercăm să oprim zgomotele. Asta ca să închidem povestea. Ulterior, în martie a venit un alt echipaj la noi. Copilul era cu bunica, ea s-a speriat. În ajunul Paştelui, la ora 8 dimineaţa alţi poliţişti au venit la noi. Noi stăm la etajul 6. Cică ar fi reclamat cineva că în bloc se aude muzică populară, dar au venit doar la noi. Şi vecinul a venit la noi la uşă, ne-a spus să-l lăsăm să trăiască. Dar noi nu facem nimic deosebit. Parchetul este vechi, scârţîie, copil mai fuge când venim acasă, se bucură, sau când îl băgăm la baie, fuge de noi. Nu facem petreceri, nu s-a mai plâns nici un vecin, ne culcăm la ora 22.00”, i-a povestit corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ, tatăl copilului care face larmă.

Poliţiştii au venit din nou la uşa familiei din Galaţi. Săptămâna trecută, mama fetiţei de doi ani şi şapte luni cu avertisment deoarece fiica ei a făcut zarvă şi larmă.

În consecinţă, părinţii au decis să-şi ducă fetiţa la bunici în fiecare zi, deşi încă ne aflăm încă în plină epidemie de coronavirus.

STARE DE ALERTĂ 15 MAI 2020. „Românii nu pot fi amendaţi în weekend”