Profesoară găsită moartă, într-un apartament, în Constanţa. Femeia era dezbrăcată şi cu mâinele legate la spate şi un căluş în gură

Scene șocante în Cernavodă, judeţul Constanța. O femeie de 52 de ani, profesoară în Medgidia şi psiholog, a fost găsită moartă în apartamentul său. Femeia era parţial dezbrăcată, avea mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Anchetatorii fac cercetări pentru crimă şi au identificat deja un suspect pe care l-au dus la audieri. Din primele informaţii, suspectul în cazul uciderii profesoarei ar fi un muncitor care i-a montat termopane la apartament, un bărbat de 40 de ani, care ar fi încercat să se sinucidă după ce a ucis-o.

08 apr. 2021, 11:25
Profesoară găsită moartă, într-un apartament, în Constanţa. Femeia era dezbrăcată şi cu mâinele legate la spate şi un căluş în gură

Poliţiştii au intervenit joi dimineaţă după un apel la 112 prin care o femeia din Cernavodă anunţa că sora sa, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită decedată în locuință, fiind parțial dezbrăcată, având mâinile legate la spate și un căluș în gură.

Citeşte şi: Un ieşean şi-a omorât mama chiar de ziua ei. Înainte de a comite crima, a dezvăluit totul la un post de televiziune. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului

Pentru că nu răspundea la telefon, sora ei a mers la locuinţa ei din Cernavodă. Ușa era încuiată, iar yala era blocată de o cheie ruptă. Sora profesoarei a cerut ajutorul lucrătorilor ISU pentru a intra în apartament.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare în Iaşi. Un pensionar şi-a ucis concubina. Gestul halucinant după comiterea atrocităţii

Sosiți la fața locului, pompierii ISU au deblocat usa și în casă a fost găsită femeia de 52, care a fost declarată decedată.

Femeia decedată este Cristina Palu, profesoară la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, din Medgidia. Aceasta locuia singură într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din Cernavodă.

„Era psiholog. Nu avea probleme. Era un om extraordinar, respectat de colegi și elevi. Suntem șocați de aflarea veștii morții, dar suntem șocați și de modul în care a murit. Am discutat cu ea în perioada sărbătorilor pascale, ea fiind catolică. Nu ne-a dat de înțeles că ar avea probleme”, a declarat, pentru Replica, directorul liceului la care preda victima, Elena Nechita.

În urma verificărilor, anchetatorii au identificat şi un suspect pe care l-au dus la audieri. Din primele informaţii, suspectul în cazul uciderii profesoarei este un bărbat de aproximativ 40 de ani, care ar fi lucrat la montarea unor termopane la apartamentul femeii.

Înainte de a o ucide, suspectul a mers la uşa profesoarei sub pretextul că are nevoie de o foaie pe care să scrie o declaraţie. Intrat în locuiţa femeii, suspectul a vrut să fure o cheie, dar aceasta l-a văzut. S-au luat la ceartă, iar bărbatul a lovit-o pe profesoară, a legat-o de mâini şi i-a pus în gură un căluş din şosete strânse. Ulterior, anchetatorii spun că ar fi sugrumat-o pe profesoară.