Crimă înfiorătoare în Iaşi. Un pensionar şi-a ucis concubina. Gestul halucinant după comiterea atrocităţii

O femeie a fost găsită moartă într-un bloc din Iaşi. Cel care i-a curmat viaţa ar fi chiar concubinul ei. Crima a avut loc pe data de 1 martie, însă agresorul a stat mai multe zile cu cadavrul în casă.

09 mart. 2021, 09:02
Crimă înfiorătoare în Iaşi. Un pensionar şi-a ucis concubina. Gestul halucinant după comiterea atrocităţii

Crimă înfiorătoare în Iaşi. Vecinii individului acuzat de comiterea crimei susţin că bărbatul de 71 de ani avea un comportament ciudat în ultima perioadă. Pensionarul făcea scandal, iar din apartamentul său se auzeau mai mereu certuri pentru că îşi înjura concubina cu care locuia de mai bine de un an.

Aşa s-a întâmplat şi de 1 martie, când ieşeanul a făcut un scandal monstru. Băut bine, bărbatul este suspectat că i-a aplicat concubinei o lovitură fatală. Surse din rândul anchetatorilor susţin că suspectul a stat aproape o săptămână cu cadavrul femeii în casă. Duminică, individul a decis să-şi sune un nepot căruia i-a spus că iubita lui a murit. În stare de şoc, nepotul a sunat la 112 ca să anunţe crima.

„Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului.

Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, conform Bună Ziua Iaşi.

Crimă înfiorătoare în Iaşi. Un pensionar şi-a ucis iubita. De ce a omorât-o
foto: bzi.ro

Citeşte şi: Tulpina braziliană, cea mai periculoasă mutaţie a coronavirusului, identificată în România. Este vorba despre două persoane din Bucureşti

În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul comiterii crimei, bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Tot săptămâna trecută, un tânăr și-a înjunghiat iubita, după care s-a sinucis. Scenele şocante s-au petrecut în Jilava, județul Ilfov. Mama femeii le-a povestit poliţiştilor sosiţi la faţa locului că cei doi se certau în momentul în care ea a plecat la biserică, iar când s-a întors l-a surprins pe bărbat în timp ce căra cadavrul fiicei sale într-o magazie. Un vecin a auzit-o pe femeie ţipând şi a sunat imediat la 112. În acel moment, bărbatul de 39 de ani s-a închis într-o cameră şi s-a înjunghiat.

Citeşte şi: Crimă urmată de sinucidere lângă Bucureşti. Scene şocante