Femeie găsită moartă în locuinţă, de iubitul ei. Bărbatul, cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte

Un bărbat de 44 de ani din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, este cercetat pentru loviri cauzatoare de moarte, după ce şi-a găsit iubita morată în locuinţă. El a recunoscut în faţa anchetatorilor că o mai bătea pe femeie şi că înainte cu o seară băuse, dar nu îşi aminteşte să o fi lovit.

RomaniaTV.net
16 ian. 2019, 10:29
Femeie găsită moartă în locuinţă, de iubitul ei. Bărbatul, cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte

Potrivit anchetatorilor, miercuri, un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că o femeie a fost găsită decedată în locuinţă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că trupul femeii  prezenta urme de violenţă.

Bărbatul de 44 de ani a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a fi audiat. Acesta a recunoscut în faţa procurorilor că seara trecută şi-a petrecut-o cu iubita sa, cu 14 ani mai în vârstă, şi împreună au băut alcool. Înainte de miezul nopţii, bărbatul ar fi plecat să doarmă.

Când s-a trezit a descoperit-o pe femeie zăcând pe o canapea. Iniţial a crezut că femeia doarme, însă şi-a dat seama că aceasta nu mai mişcă şi apoi a sunat la 112.

Întrebat de procurori dacă a agresat-o pe iubita lui, bărbatul a recunoscut că o mai bătea, dar că nu îşi aminteşte să o fi bătut noaptea trecută.

Bărbatul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Poliţiştii aşteaptă decizia medicilor legişti care vor stabili dacă urmele de violenţă de pe corpul femeii sunt sau nu proaspete şi ce anume a dus la decesul acesteia.


loading...
Partenerii noștri