Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. Împuşcată în cap de fostul soţ, nu a mai putut să meargă şi nici să vorbească

Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. În 2002, artista a trăit coşmarul vieţii sale, pe care nu îl va uita niciodată. A fost la un pas de moarte, după ce soţul ei de la acea vreme, Dragisa Kodykic, un sârb cu 19 ani mai în vârstă decât ea, a împuşcat-o în cap.

02 aug. 2021, 11:30
Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. Împuşcată în cap de fostul soţ, nu a mai putut să meargă şi nici să vorbească
Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea

Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. Cântăreaţa de muzică populară a crezut că şi-a întâlnit bărbatul vieţii sale, nici nu bănuia ce urma să se întâmple după ce se căsătorea cu el. După ce i-a devenit soț cu acte, lucrurile au luat o altă turnură, acesta dovedindu-se posesiv și violent, iar la un moment dat a intenţionat să îi ia viaţa.

Bărbatul era extrem de gelos și i-a interzis Mariei să mai cânte, dar refuzul ei l-a înfuriat și a vrut să-i ia viața, deşi aveau un copil împreună.

Citeşte şi: Nicoleta Voicu, plină de vânătăi! Ce s-a întâmplat cu interpreta de muzică populară FOTO

Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea

Acum 17 ani s-a întâmplat, a fost o perioadă pe care am vrut să o uit ca să merg mai departe. Când Dumnezeu îţi dă doi copii mergi mai departe pentru ei. El este tatăl copilului meu cel mic. El a fost un om rău, nu poţi fi un om bun când te simţi stăpânul vieţii cuiva. La 21 de ani nu puteam gândi prea mult la viitorul meu faţă de cel pe care mi l-am dorit ca soţ. Era violent şi mi-a zis să nu mai merg să cânt.

M-a tras de păr, m-am pus în fotoliu, s-a pus în faţa mea şi apoi am simţit că mă arde ceva. Avea un pistol ascuns şi a tras. M-a împușcat în cap și a crezut că și-a terminat rolul. M-a plimbat prin toată casa, cu sângele șiroind. Am pierdut 4 litri de sânge.

Am o lipsă osoasă de 8 cm, totdeauna îmi las părul pe o parte ca să nu se vadă. Era un calibru de 9 mm. Mi-au extirpat 8 mm din creier, când am ajuns acasă nu am mers şi nu am vorbit aproape trei luni de zile.

El a vrut să ţintească pe mijloc, să mă omoare, dar eu mutând capul glonţul s-a dus în altă parte spre norocul meu. Apoi m-a plimbat trei ore prin casă cu orificiul în jos pentru a pierde sânge. Apoi el a anunţat că m-a omorât.

Eu m-am trezit apoi la Terapie Intensivă. El a făcut puşcărie foarte puţin. Apoi a primit interdicţie definitivă pentru teritoriul României. Acum ştiu că s-a căsătorit, dar nu şi-a mai văzut copilul‘, a spus Maria Ghinea.

Dragisa Kodykic a stat doar cinci ani la închisoare pentru fapta lui, și, conform mărturisirilor făcute de Maria Ghinea, imediat ce a ieșit de după gratii, el a amenințat-o că va termina ce a început. La scurt timp după aceea, bărbatul a primit interdicție de a mai intra în România.