Femeie în scaun cu rotile, agresată într-o staţie de autobuz. Cine este agresorul

Bărbatul care a trântit la pământ o femeie aflată în scaun cu rotile a fost reținut. Scandalul a avut loc într-o stație de autobuz din Cluj Napoca.

25 mai 2020, 08:09
Femeie în scaun cu rotile, agresată într-o staţie de autobuz. Cine este agresorul

Polițiștii au identificat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din comuna Apahida, care a fost lovită şi aruncată pe trotuar de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit polițiștilor, tânărul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, în cauză fiind continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Reamintim că scandalul a izbucnit, duminică, în stația de autobuz din Piata Mărăști. În altercatie a fost implicată și o femeie aflată într-un scaun cu rotile. La un moment dat, un bărbat se repede la femeia neajutorată și o trântește cu capul de asfalt.

Una dintre persoanele care era cu femeia agresată a ridicat-o in brate si a pus-o inapoi in scaun. Imediat după incident, agresorii s-au urcat într-o mașină și au fugit de la fața locului.

Citeşte şi Accident cumplit în care a fost implicată întreaga familie. Părinţii şi cei cinci copii, în stare gravă