Femeie infectată cu coronavirus, mărturie cutremurătoare de la spitalul din Arad: Am stat 6 ore încuiată în salon cu un cadavru

O femeie infectată cu coronavirus, internată la spitalul din Arad, a povestit că a stat şase ore încuiată în salon cu cadavrul unei alte paciente.

14 apr. 2020, 05:17
Femeie infectată cu coronavirus, mărturie cutremurătoare de la spitalul din Arad: Am stat 6 ore încuiată în salon cu un cadavru

Doinița Morcan este infectată cu COVID-19 şi este internată în spitalul din Arad. Femeia a povestit clipele de groază prin care a trecut după ce o altă pacientă, care se afla în patul de alături, a murit și a fost lăsată timp de 6 ore în salon.

„Suntem încuiate în cameră și i s-a făcut rău în timp ce vorbea la telefon. Și am bătut cu pumnii în ușă să vină cineva că îi este rău. Și au venit după jumătate de oră când doamna decedase lângă mine.

A acoperit-o cu un cearșaf asistenta sau infirmiera, nu știu ce era, că făcusem atac de panică, și a ținut-o acolo de la ora 16.00 până la 22.00. Ceva de groază”, a povestit femeia, potrivit antena3.ro.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, luni seară, încă 13 decese în rândul pacienţilor cu COVID-19. Astfel, bilanţul deceselor ajunge în România la 331.

Citeşte şi Un bebeluş de doar ŞASE luni este infectat cu coronavirus. Erin supravieţuieşte cu ajutorul unui ventilator