Femeie înjunghiată într-un parc din Alexandria

Un bărbat din Orbeasca și-a înjunghiat soţia seara trecută chiar sub privirile fetiţei lor de doar şase ani. S-a întâmplat într-un parc din Alexandria. După ce a comis fapta, bărbatul a luat-o pe fetiţă şi a fugit, dar a fost găsit de oamenii legii, care i-au deschis dosar penal pentru violenţă în familie. 

07 ian. 2021, 09:56
Femeie înjunghiată într-un parc din Alexandria

Femeie înjunghiată într-un parc din Alexandria, anunţă presa locală. Incidentul s-a produs miercuri seara în apropierea străzii Dunării. Agresorul este chiar soţul femeii. Acesta a comis fapta chiar sub privirile speriate ale fetiţei lor de doar şase ani. După ce şi-a atacat soţia, bărbatul de 35 de ani a fugit. A fost prins de oamenii legii câteva ore mai târziu şi dus la audieri.

Femeia lăsată într-o baltă de sânge a avut puterea să țipe după ajutor. Unul dintre martori a sunat la 112, iar polițiștii și un echipaj medical au intervenit de urgență.

“Polițistii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie în cazul unui incident produs pe strada Dunării din localitate.
Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie a fost înțepată în picior, cu un obiect contondent, de către soț, bărbatul părăsind locul faptei. Acesta a fost identificat în scurt timp de către polițiști și condus la sediu în vederea efectuării cercetărilor”, a anunţat Poliţia Teleorman.

Femeia înjunghiată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe numele agresorului a fost deschis dosar penal pentru violenţă domestică.

Potrivit explozivnews24.ro, cei doi soţi era despărţiţi, iar femeia plecase împreună cu fiica ei. În seara în care a fost înjunghiată femeia, bărbatul de 35 de ani venise în Alexandria pentru a-și lua copilul. Între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan şi bărbatul a înjunghiat-o în picior.

Citeşte şi: Tânără mama din Cluj, înjunghiată de iubit în faţa copiilor săi. Femeia se află acum la un pas de moarte

Potrivit #romaniatv#, în urmă cu doar câteva zile femeia a depus o plângere pentru amenințare împotriva agresorului de 35 de ani. Acesta va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii au emis și un ordin de protecție împotriva acestuia.