Tânără mama din Cluj, înjunghiată de iubit în faţa copiilor săi. Femeia se află acum la un pas de moarte

Caz şocant în Cluj. O tânără a fost înjunghiată de iubitul ei în plină stradă, la Cluj. Mai mult decât atât, spectatori la incidentul crud au fost chiar copiii femeii. Tot incidentul a fost surprins de un trecător.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 18:31
Tânără mama din Cluj, înjunghiată de iubit în faţa copiilor săi. Femeia se află acum la un pas de moarte

În imagini se arată cum agresorul o atacă de mai multe ori pe femeie cu un cuţit. Victima este stabilă hemodinamic si respirator, dar în stare critică. În urma investigațiilor s-a stabilit diagnosticul de hemoperitoneu și hemotorace prin înjunghiere.

„La data de 11 noiembrie a.c., in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au fost sesizați despre producerea unui conflict spontan, pe o strada din cartierul Mărăști. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj-Napoca.

Tânăra ar fi fost înțepată în repetate rânduri cu un obiect înțepător într-unul dintre membrele inferioare. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe acesta la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea încadrării juridice a faptei”, a transmis Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.