Femeie însărcinată, bătută şi jefuită într-o patiserie

O femeie însărcinată din Satu Mare a fost bătută şi jefuită. Incidentul a avut loc la patiseria la care lucrează victima, iar agresorul este un coleg de-al ei care a fugit cu banii.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 10:52
Femeie însărcinată, bătută şi jefuită într-o patiserie

Bărbatul i-a provocat o rană cu un cuţit în zona gâtului şi a închis-o în baie. A fugit apoi cu banii din casierie.

Duminică, individul a furat dintr-o altă unitate, a aceleiaşi firme, 4.700 de lei. Agresorul are 34 de ani şi era în perioada de probă la magazin. El a fost prins de poliţie.

„Se reţine comiterea unei tâlhării în cursul dimineţii de luni şi a altui furt din incinta aceleaşi societăţi comerciale. Prejudiciul din cursul zilei de luni nu a fost stabilit cu exactitate de unitatea păgubită. Persoana a fost reţinută de trecători, a fost imobilizată. De îndată a ajuns la faţa locului şi poliţia şi o patrulă de jandarmi. În acest moment este reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Va fi audiat. Am înţeles că se afla şi sub influenţa alcoolului la momentul comiterii faptei. Pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie riscă între 7 şi 20 de ani. În acest moment i se va întocmi dosar penal şi instanţa va individualiza pedeapsa”, a declarat la România TV Roxana Cristea, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare.

Femeia însărcinată a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ea şi copilul sunt în afara pericolului.

„Pacienta a ajuns în stare de soc, cu un traumatism cranian, contuzie la nivelul feţei, exoriaţii la nivelul regiunii anterioare a coloanei cervicale, la nivelul gâtului. În prezent s-a realizat un examen neurologic şi urmează să fie internată pentru supraveghere. Nu s-a constatat să fie pusă în pericol viaţa copilului. Sunt în stare stabilă, sunt în siguranţă. Pentru supravegherea stării de sănătate, posibil să rămână câteva zile, depinde de evoluţia ulterioară”, a precizat Rodica Lohan, purtător de cuvânt, Spitalul Judeţean Satu Mare.