Femeie lovită în plin de o maşină pe trecerea de pietoni. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Două accidente de circulație s-au produs joi dimineață la Rozavlea și Baia Sprie. În urma acestora, trei persoane au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, una dintre ele, o femeie, după ce a fost lovită de maşină chiar pe o trecere de pietoni.

RomaniaTV.net
15 oct. 2015, 10:34
Femeie lovită în plin de o maşină pe trecerea de pietoni. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere

O femeie care a vrut să traverseze regzlamentar, pe trecerea de pietoni, drumul național 18, în Baia Sprie, a fost lovită în plin de un autoturism. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar în imagini se arată că şoferul nu are nicio intenţie de a opri. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD.

 

Cu câteva ore mai devreme, între localitățile Rozavlea și Strâmtura, din Maramureş, o persoană a fost rănită şi o alta, un tânăr de 18 ani, şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident. Autoturismul n care se aflau cei doi s-a răsturnat pe plafon, după ce şoferul, un tânăr de 25 de ani, a pierdut controlul volanului şi a încercat fără succes să redreseze maşina.

Paramedicii SMURD sosiţi la faţa locului au acordat îngrijiri medicale şoferului, care a scăpat fără leziuni grave, în vreme ce în cazul pasagerului au putut doar să constate decesul. Conducătorul auto a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în timp ce trupul neînsufleţit a tânărului de 18 ani a fost dus la morga aceleiaşi unităţi spitaliceşti, în vederea necropsiei.