Femeie lovită mortal de o maşină de salubritate în Turda. Reacţia uluitoare a gunoierului. „Am crezut că e sac”

Soartă cruntă pentru o pensionară din Turda, judeţul Cluj. Bătrâna de 79 de ani a murit, după ce a fost spulberată de o maşină de gunoi.

18 mart. 2022, 22:02
Femeie lovită mortal de o maşină de salubritate în Turda. Reacţia uluitoare a gunoierului. „Am crezut că e sac”
foto: turdanews.net

Imagini terifiante după ce o femeie a fost lovită mortal de o maşină de salubritate în Turda. Pensionara se întorcea împreună cu soţul ei de la cumpărături şi, într-un moment de neatenţie, a ajuns de pe trotuar pe stradă.

Bătrâna de 79 de ani a fost lovită puternic de maşina de gunoi şi a fost târâtă câţiva metri pe asfalt. Echipajul medical chemat de urgenţă nu a mai putut decât sa constate decesul.

Chiar dacă nu a avea viteză, şoferul maşinii de salubritate a mărturisit că nu şi-a dat seama cum s-a întâmplat accidentul înfiorător.

„Am luat gunoiul. Numai am văzut că a călcat ceva și am crezut că e sac. Am vrut să îl luam sus și era femeia. N-am mai putut să facem nimic. Cred că a căzut, a alunecat”, a afirmat un gunoier, potrivit Ştirileprotv.

„Și ea mergea puțin mai încetuc, dar nu era femeie să se vadă bolnăvicioasă. O neatenție sau o fi căzut ea în spate și ăștia nu au observat. Dumnezeu știe!”, a spus un martor.

foto: refleqtmedia.ro

Citeşte şi: Volodimir Zelenski, mesaj înspăimântător despre războiul din Ucraina: Sute de oameni sunt încă sub dărâmături la Mariupol

Ambulanța care a ajuns la locul accidentului l-a preluat pe soțul victimei, intrat in stare de șoc.

„În momentul în care echipajele de descarcerare și SMURD au ajuns la locul evenimentului au constatat că femeia de circa 70 de ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a afirmat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt ISU Cluj, potrivit sursei citate.

„Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ”, a mai precizat Alexandra Luca, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

A fost deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, anunţ de ultimă oră despre noile preţuri la energie. „Am luat aceste măsuri pentru a putea proteja cetăţenii”