Femeie luată de ape, în judeţul Argeş. A fost scoasă de localnici şi resuscitată. UPDATE: Femeia a decedat la spital. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Ploile au făcut prăpăd astăzi. A fost cod roșu în mai multe județe din țară, apele au măturat pur si simplu gospodăriile oamenilor. O femeie a fost luată de ape în Argeș. 

03 iun. 2023, 21:10
Femeie luată de ape, în judeţul Argeş. A fost scoasă de localnici şi resuscitată. UPDATE: Femeia a decedat la spital. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

UPDATE

: „Echipajele medicale specializate au efectuat manevre de resuscitare și au transportat-o la spital. Din păcate, la scurt timp, femeia a decedat”, transmite IPJ Argeș.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 16.00, femeia, de 55 de ani ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, și ar fi căzut în apă, fiind salvată, de către un localnic, la aproximativ 2 km, în aval.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, mai precizează IPJ Argeș.

ŞTIRE INIŢIALĂ: O femeie a fost luată de ape, sâmbătă după-amiază, în satul Albeşti Ungureni din judeţul Argeş, ea fiind scoasă de localnici. Femeia era în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitată de echipajele de salvare, ulterior fiind transportată la spital.

Citeste si Cod roșu de ploi torențiale și grindină în mai multe judeţe ale ţării

A fost prăpăd şi în județul Dâmbovița. O viitură puternică a inundat mai multe străzi dar și curți în localitatea Runcu.

Şi orașul Târgu Jiu a fost măturat de ape după o furtună de cod portocaliu.