Femeie moartă în curtea spitalului. Caz şocant la Botoşani

O femeie în vârstă de 61 de ani a murit, marţi, chiar în curtea Spitalului Judeţean Botoşani Şocant este faptul că trupul acesteia a fost ridicat după aproape două ore, după ce un ambulanţier a sunat la 112.

06 ian. 2021, 12:17
Femeie moartă în curtea spitalului. Caz şocant la Botoşani
Femeie moartă în curtea spitalului din Botoşani

Femeie moartă în curtea spitalului Judeţean Botoşani. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost ridicat după aproape două ore.

Totul a ieşit la iveală după ce soţul femeii a abordat şoferul unui autobuz cu numere de Suceava în parcarea unităţii sanitare.

Femeie moartă în curtea spitalului Judeţean Botoşani. „Era acoperită cu câteva pături”

Citeşte şi Medic de familie din Botoşani, găsit mort în cabinet. Ulterior s-a aflat că avea COVID-19

„M-a abordat să mă roage să îl ajut să îşi ducă soţia acasă. L-am întrebat unde era şi dacă poate merge pe picioarele ei, iar el, ezitând un pic, mi-a spus că e moartă şi să îl ajut să o ducă acasă. Am rămas blocat. Nu ştiam dacă e o glumă. M-a dus şi mi-a arătat-o, după staţia de oxigen, era acoperită cu câteva pături. Nu m-am apropiat mai mult, dar am mers la spital şi am anunţat personalul, gardienii, chiar şi pe cineva de la ambulanţă”, a povestit bărbatul, potrivit monitorulbt.ro. 

Femeia a murit la câţiva paşi de unitatea mobilă de terapie intensivă, unde era montată şi o staţie de oxigen. Aceasta şi soţul ei erau persoane fără adăpost şi îşi făceau veacul chiar în curtea spitalului. Toţi angajaţii îi ştiau însă nimeni nu a făcut nimic.

În cele din urma, după câteva ore, un ambulanţier a sunat la 112  iar trupul femeii a fost ridicat.

„Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. La definitivarea anchetei se va propune o soluţie procedurală”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului d Poliţie Judeţean Botoşani.

 


loading...