Două femei, găsite moarte din cauza frigului

O femeie de 83 de ani din comuna ialomiţeană Adâncata a murit, marţi, la spital, după ce a fost găsită pe stradă, acoperită cu zăpadă. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a confirmat, marţi, că o femeie în vârstă de 74 de ani a decedat din cauza hipotermiei, fiind vorba despre cel de-al noulea caz de acest fel înregistrat în actualul sezon de iarnă în judeţ.

27 feb. 2018, 07:35
Două femei, găsite moarte din cauza frigului

Primarul din Adâncata a sunat marţi, în jurul orei 6.30, la serviciul de urgenţă 112, după ce a găsit-o pe femeia de 83 de ani pe stradă, inconştientă, acoperită de zăpadă. Femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul din Urziceni, unde i-au fost aplicat manevrele de resuscitare şi de încălzire treptată.

În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a fost declarat decesul.

Potrivit Mediafax, trupul femeii a fost transportat la morgă, în urma necropsiei urmând să se stabilească dacă a murit de frig ori în urma unei afecţiuni medicale.

Vezi şi: Ninsori şi ger în întreaga țară, temperaturi resimţite de -52 de grade

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a confirmat, marţi, că o femeie în vârstă de 74 de ani a decedat din cauza hipotermiei, fiind vorba despre cel de-al noulea caz de acest fel înregistrat în actualul sezon de iarnă în judeţ.

„Este vorba despre o femeie, de 74 de ani, cu hipotermie, care a fost preluată pe 23 februarie dintr-un imobil din Galaţi unde locuia fără forme legale şi a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi. Serviciul de medicină legală a confirmat decesul survenit ca urmare a hipotermiei”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.