Femeie moartă în urma unei supradoze. A fost găsită în genunchi, într-o baltă de sânge

O femeie în vârstă de 36 de ani, din Arad, a fost găsită moartă în casă. Potrivit primelor informaţii, aceasta ar fi murit din cauza consumului în exces de droguri şi alcool. Cadavrul femeii a fost găsit după câteva zile, într-o poziţie nefirească. moartă în urma unei supradoze. A fost găsită în genunchi, într-o baltă de sânge

21 iul. 2021, 09:57
Femeie moartă în urma unei supradoze. A fost găsită în genunchi, într-o baltă de sânge
Femeie moartă în urma unei supradoze. A fost găsită în genunchi, într-o baltă de sânge

Femeie moartă în urma unei supradoze. Este vorba despre o tânără în vârstă de 36 de ani. Cadavrul acesteia a fost găsit în urmă cu o săptămână, în stare de putrefacţie. Potrivit primelor informaţii, femeia ar fi muri din cauza unei supradoze.

Femeie moartă în urma unei supradoze

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Dâmboviţa. Fetiţă de şase ani, ucisă de unchiul ei într-o pădure. Atrocitatea, comisă din răzbunare

„Am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că într-un imobil de pe strada Iakob Cardoș, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței care au constat că este vorba despre o femeie de 36 de ani, care ar fi decedată de mai multe zile, cadavrul fiind în stare de putrefacție. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Femeia în vârstă de 36 de ani ar fi fost găsită în genunchi, plină de echimoze şi într-o baltă de sânge. În urma autopsiei, anchetatorii au stabilit că decesul a fost cauzat de consumul substanţelor interzise.

“Victima este o cunoscută consumatoare de droguri uşoare şi alcool, iar înainte de deces ar fi luat o supradoză de substanţe interzise. Femeia a decedat în locuinţa în care stătea singură, iar cadavrul a intrat în stare de putrefacţie”, au declarat surse din rândul anchetatorilor, potrivit aradon.ro.

Cunoscuţii spun că femeia se despărţise recent de iubitul ei şi că obişnuia să se încuie în casă şi să consume droguri şi alcool.

Citeşte şi Femeie ucisă „de plăcere” de soţ. Bărbatul era gelos pe propriul fiu. Crimă şocantă în Argeş