Femeie ucisă „de plăcere” de soţ. Bărbatul era gelos pe propriul fiu. Crimă şocantă în Argeş

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Argeş, spune că şi-a ucis soţia "din plăcere". Mai mult, acesta bănuia că femeia cu care era căsătorit de 44 de ani avea o relaţie cu propriul fiu. Bărbatul riscă să stea după gratii timp de 25 de ani.

08 iul. 2021, 09:23
Femeie ucisă „de plăcere” de soţ. Bărbatul era gelos pe propriul fiu. Crimă şocantă în Argeş
Femeie ucisă "de plăcere" de soţ. Bărbatul era gelos pe propriul fiu. Crimă şocantă în Argeş

Femeie ucisă „de plăcere” de soţ. S-a întâmplat în localitatea Poienari din Argeş. Cei doi soţi erau căsătoriţi de 44 de ani, timp în care femeia a îndurat crizele de gelozie şi bătăile soţului său. De data aceasta nu a mai scăpat. Într-un moment de furie, bărbatul şi-a ucis soţia.

Femeie ucisă „de plăcere” de soţ. Crimă şocantă în Argeş

Citeşte şi A ucis două surori după ce a făcut un pact cu diavolul pentru a câştiga la loto. Crima din Marea Britanie care a şocat anchetatorii: „Este aproape ca un fel de film”

Vecinii spun că bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost tot timpul gelos. Acum, acesta bănuia că soţia lui avea o relaţie cu propriul fiu. Tânărul venise din străinătate să renoveze casa părintească şi să aibă grijă de ei.

„Când m-am trezit, la 6.30, am găsit-o moartă acolo, în prorpia locuinţă. Nu am auzit nimic. Bine, ei s-au certat ieri toată ziua…”, a declarat Cristian Manea, fiul victimei, potrivit observatornews.ro.

Tânărul spune că tatăl său devenise mai agresiv în ultima perioadă, după operaţia pe care o suferise la coloană.

Bărbatul s-a ascuns în podul fânarului după ce şi-a înjunghiat soţia, însă a fost găsit repede de poliţişti. După ce a fost reţinut, acesta a declarat că şi-a ucis soţia de plăcere şi că nu are niciun regret.

În urmă cu un an, femeia a depus plângere împotriva soţului său însă a retras-o.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost reținut 24 de ore pentru omor şi riscă să stea după gratii până la 25 de ani.

Citeşte şi Crima din ură care a zguduit opinia publică! Un tânăr a fost bătut până la moarte pentru că era homosexual VIDEO