Femeie răpită DIN GREŞEALĂ, după ce maşina în care se afla a fost furată

Un bărbat din Ilfov a furat o maşină cu tot cu o femeie care se afla pe bancheta din spate. În trafic, când a văzut pe cine are în maşină, infractorul s-a speriat şi a făcut accident, potrivit România TV. A lăsat-o pe femeie să coboare şi să plece, iar el s-a făcut nevăzut. Poliţiştii l-au prins şi l-au reţinut, iar acum bărbatul riscă să fie arestat preventiv, întrucât este recidivist.

RomaniaTV.net
11 oct. 2016, 10:15
Femeie răpită DIN GREŞEALĂ, după ce maşina în care se afla a fost furată

Incidentul a avut loc în comuna Voluntari. Autorităţile locale au fost alertate de un bărbat căruia îi fusese furată maşina. Şi nu oricum, ci cu tot cu nevasta care se afla pe bancheta din spate.

Păgubitul lăsase maşina pornită şi cu cheile în contact, moment în care un necunoscut a urcat la volan şi a demarat în trombă.

După ce a condus câţiva kilometri, hoţul a fost de acord să oprească şi să o lase pe femeie să coboare, moment în care s-a făcut nevăzut. Hoţul a fost prins marţi de poliţişti. Bărbatul în vârstă de 43 de ani avea cazier şi este cercetat sub control judiciar pentru că a condus fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost reţinut de poliţiştii din Ilfov şi va fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.