Femeie snopită în bătaie într-un supermarket din Maramureş. Scene ca-n ringul de box VIDEO

Incident şocant într-un supermarket în Satulung, Maramureș. O femeie a fost lovită cu bestialitate de un localnic, iar sub privirile clienţilor care au asistat impasibili la violenţe.

20 mai 2022, 09:48
Femeie snopită în bătaie într-un supermarket din Maramureş. Scene ca-n ringul de box VIDEO

Scene revoltătoare cu o femeie snopită în bătaie într-un supermarket din Maramureş. Întreg scandalul ar fi pornit de la nişte neînțelegeri mai vechi între femeie agresată şi concubina agresorului. Bărbatul şi concubina au văzut-o în magazin şi s-a dus direct la ea. Bărbatul a început să o lovească până când femeia a căzut printre rafturi și a dat în ea chiar și când era căzută la pământ.

Violenţele au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în magazin. Vânzătoarele au încercat să-l îndepărteze pe bărbat de lângă victimă, însă că partenera agresorului le-a îndepărtat.

Citeşte şi: New York Times publică dovezi foto și video ale execuției locuitorilor din Bucha, de către armata rusă. Ororile sunt inimaginabile, făptaşii au fost identificaţi

Una dintre vânzătoare a încercat să îl oprească pe agresor, însă concubina acestuia a intervenit și a împins-o. Atunci martorii au sunat la 112 și un echipaj de poliție a intervenit imediat.

„Pe 18 mai, la ora 19.45, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un eveniment produs în incinta unui magazin din localitatea Satulung. Polițiștii au constatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, o femeie a fost agresată fizic de către un bărbat de 37 de ani.

La fața locului nu a fost necesară prezența echipajului medical pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş, conform Vasiledale.

Persoanele implicate au fost audiate de poliţiştii din Satulung care au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Femeia agresată a fost examinată de medicul legist care a stabilit care are nevoie de trei zile de îngrijiri medicale în urma rănilor suferite.

Citeşte şi: Sorin Oprescu a ajuns în fața judecătorilor din Atena. Fostul edil află dacă va fi eliberat din închisoare