Femeie ucisă de Paşte în Capitală. Soţul cu care avea doi copii este suspectat de comiterea atrocităţii

Crimă comisă în sectorul 5 al Capitalei, în a doua zi de Paşte. O femeie de 34 de ani, mama a doi copii, a fost înjunghiată mortal. Cel acuzat de comiterea oribilei fapte este chiar soţul victimei. Bărbatul a mărturisit fapta unui vecin, apoi a fugit de acasă. La scurt timp, criminalul a fost saltat de poliție.

03 mai 2021, 15:11
Femeie ucisă de Paşte în Capitală. Soţul cu care avea doi copii este suspectat de comiterea atrocităţii

Femeie ucisă de Paşte în Capitală. Crima a avut loc, luni, în jurul prânzului, în cartierul Ferentari din sectorul 5 din Bucureşti.

Principalul suspect în cazul crimei este un bărbat de 38 de ani. El şi-ar fi ucis soţia de 34 de ani cu care are doi copii. E vorba despre un băiat şi o fetiţă care se aflau în grija unor vecini în momentul în care părintele lor le-a ucis mama, transmite România TV.

După ce a comis crima, bărbatul a ieşit din locuinţă şi a mărturisit totul unui vecin şi apoi a fugit. Ulterior, el a sunat la 112 şi el a spus că şi-a omorât soţia.

Citeşte şi: Un tânăr şi-a dat foc de Paşte din cauza unei datorii de 5.000 de euro

La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje de prim ajutor, dar femeia nu a mai putut fi salvată.

Soțul femeii ucise a fost prins și dus la audieri la Secția 19 de poliție.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei fac cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, au precizat procurorii.

Femeie ucisă de Paşte în Capitală. Prima reacţie a autorităţilor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei investighează cazul bărbatului care şi-a lovit mortal soţia, a informat Poliţia Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, luni, în jurul orei 13,40, printr-un apel la 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin a anunţat că şi-a lovit soţia şi că aceasta a decedat. Ulterior bărbatul a plecat într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii.

Citeşte şi: Zeci de tineri căutaţi de Poliţie după o petrecere pe un lac din Caraş-Severin. Roxana Ionescu, printre petrecăreţi