Un tânăr şi-a dat foc de Paşte din cauza unei datorii de 5.000 de euro

Scene de coşmar în localitatea Vişeu de Sus din Maramureş. Un tânăr de 27 de ani şi-a dat foc, după ce a turnat benzină pe el. Bărbatul a fost internat la Terapie Intensivă pentru că are arsuri grave pe aproape jumătate din suprafaţa corpului.

03 mai 2021, 11:37
Un tânăr şi-a dat foc de Paşte din cauza unei datorii de 5.000 de euro

Un tânăr şi-a dat foc de Paşte din cauza unei datorii de 5.000 de euro. Incidentul şocant a avut loc în noaptea de duminică spre luni, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Poliţiştii din Vişeu de Sus au fost alertaţi de o femeie de 53 de ani care a spus că fiul ei şi-ar fi turnat benzină pe corp şi şi-ar fi dat foc.

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat apelanta şi persoana în cauză, un tânăr de 27 ani, ambii din Vişeu de Sus. Din discuţiile purtate cu apelanta, poliţiştii au constatat că tânărul de 27 ani şi-a aruncat benzină peste corp, după care şi-a dat foc cu o brichetă. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat la spitalul din Vişeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Ionela Cozma, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Val de accidente în a doua zi de Paşte. Mai multe persoane au murit, altele au fost rănite

Tânărul s-a ales cu arsuri de gradele 2 şi 3 şi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din municipiul Baia Mare. Medicii au decis ca bărbatul să fie transferat de urgenţă la secţia de a terapie intensivă a secţiei de Arşi a Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi.

„SMURD Iaşi a preluat, azi noapte, de la avionul SMURD, un pacient de sex masculin, de 27 ani, din Vişeu de Sus, cu arsură prin flacără produsă prin autoincendiere, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Pacientul a suferit arsuri pe aproximativ 45% – 50% din suprafaţa corporală, de grad II – III la nivelul extremităţii cefalee, căilor aeriene, toracelui anteroposterior, pe membrele superioare şi coapse. Pacientul este cunoscut ca având diabet zaharat tip II. A fost intubat şi ventilat mecanic, fără suport inotrop pozitiv. Este internat la terapie intensivă la secţia de Arşi”, a explicat prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, pentru sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul s-ar fi autoincendiat din cauza unei datorii de aproximativ 5.000 de euro pe care n-ar fi reuşit să o plătească.

Citeşte şi: Copii intoxicaţi cu paracetamol. Cei doi fraţi au fost transferaţi cu avion SMURD la Bucureşti

 

 

 


loading...
Partenerii noștri