O femeie a fost ucisă în bătaie de un adolescent de 16 ani, aflat în stare de ebrietate

O femeie a fost omorâtă în bătaie de un adolescent în vârstă de 16 ani. Tânărul se afla în stare de ebrietate în momentul în care a ucis-o cu sânge rece pe femeie. Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare pe o stradă din centrul comunei Solonţ. Adolescentul a fost prins şi dus la audieri. Pentru fapta sa, adolescentul riscă aplicarea unei măsuri educative de maximum 15 ani internare într-un centru de detenţie pentru că este minor.

RomaniaTV.net
07 mart. 2018, 12:46
O femeie a fost ucisă în bătaie de un adolescent de 16 ani, aflat în stare de ebrietate

Femeia, în vârstă de 50 de ani, a ieşit din sediul Poştei şi urma să meargă la Postul de Poliţie ca să-i facă băiatului buletin, pentru că împlinise 14 ani. Când a ajuns în dreptul şcolii a fost atacată, aparent fără motiv, de un adolescent în vârstă de 16 ani, care se afla în stare avansată de ebrietate. Victima a început să fugă pe stradă, dar agresorul a urmărit-o şi în poarta unei case a lovit-o cu brutalitate cu picioarele în cap până ce a lăsat-o fără viaţă, potrivit desteptarea.ro.

Un alt tânăr în vârstă de 19 ani a încercat să o salveze pe femeie, însă a fost şi el lovit. 

Citeşte şi Barul în care a fost ucisă barmaniţa din Satu Mare, blestemat. Ce s-a întâmplat în acelaşi loc în urmă cu 11 ani

Medicii de la ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru femeie, doar au constatat decesul. 

Adolescentul a fost prins şi dus la audieri.

„Inculpatul minor, în vârstă de 16 ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a acostat şi urmărit victima pe o uliţă din sat, iar la un moment dat, în faţa porţii unei locuinţe a lovit-o în mod repetat cu picioarele în zona capului, cauzându-i leziuni craniene foarte grave, care au condus la deces.

Este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor şi întrucât acesta este minor riscă aplicarea unei măsuri educative de maximum 15 ani internare într-un centru de detenţie”, a declarat procuror Cristinel Ciocântă, şef Seţie Urmărire Penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.