Femeie ucisă şi incendiată în localitatea Baia Sprie din Maramureş. Criminalul e încă liber

Femeie ucisă şi incendiată în localitatea Baia Sprie din Maramureş. Victima a fost descoperită în apropierea unei anexe din gospodărie. Anchetatorii nu au identificat, până în acest moment, autorul crimei.

17 nov. 2020, 11:04
Femeie ucisă şi incendiată în localitatea Baia Sprie din Maramureş. Criminalul e încă liber
Femeie ucisă şi incendiată în localitatea Baia Sprie din Maramureş foto: emaramures.ro

Alerta a fost dată, luni, de localnicii din Baia Sprie. Oamenii au sunat la 112, după ce nu şi-au mai văzut vecina de mai multe zile.

În momentul în care au mers să vadă ce se întâmplă, au găsit-o pe femeie moartă în grădină, în apropierea unei anexe, conform vasiledale.ro.

Citeşte şi: Imaginea groazei la Timişoara. Rudele persoanelor decedate de COVID îşi identifică morţii pe stadion. Cadavrele sunt urcate într-o remorcă de TIR

Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului au intervenit mai mulţi poliţişti pentru a face cercetarea la faţa locului. Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia de 61 de ani ar fi fost incendiată deoarece ar fi fost descoperite urme de incendiere pe trupul ei.

„La fața locului, s-a deplasat o echipa complexă de cercetare, care a constatat că, în curtea respectivă, se găsește cadavrul unei femei de 61 de ani”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Citeşte şi: Numărul deceselor de Covid va creşte dramatic în România înainte de Crăciun. Avertismentul unui medic reputat

 

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare, în vederea efectuării autopsiei.

Cercetările sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit cine este autorul crimei.

Citeşte şi: Neti Sandu a fost depistată pozitiv cu coronavirus