Neti Sandu a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Mai multe vedete Pro TV, testate pentru COVID-19

Încă o vedetă Pro TV s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Neti Sandu, cea care în fiecare dimineaţă prezintă horosopul încă de la înfiinţarea postului TV, din 1995.

17 nov. 2020, 10:38
Neti Sandu a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Mai multe vedete Pro TV, testate pentru COVID-19

Neti Sandu a fost depistată pozitiv cu coronavirus

, anunţă Gândul.ro. În prezent, vedeta TV se află în izolare la domiciliu.

Neti Sandu nu mai apăruse pe sticlă de câteva zile. Cu toate acestea, rubrica Horoscop nu a fost scoasă din grilă, ci a fost reorganizată, zodiacul fiind citit de alt angajat al postului.

Neti Sandu a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Neti Sandu este una dintre cele mai longevive prezentatoare de la Pro TV. Ea prezintă prezintă horosopul încă de când s-a înființat acest post TV, din 1995.

În prezent, mai mulţi angajaţi, între care şi vedete ale postului, sunt în izolare la domiciului şi au fost testaţi pentru COVID, rezultatele fiind negative, potrivit Fanatik.ro. Este vorba despre Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Diana Enache și Roxana Hulpe, plus cameramanii, reporterii și întreaga echipă care a lucrat în ultima săptămână și a venit în sediul de pe Pache.

Andi Moisescu, confirmat cu Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Românii au talent”

Andi Moisescu a primit rezultatului testului COVID și a aflat că este infectat cu noul virus la două săptămâni după începerea filmărilor pentru noul sezon al emisiunii „Românii au talent”.

Andi Moisescu nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare.

Citeşte şi: Mihai Petre dezvăluie MOTIVUL REAL pentru care a fost dat afară de la PRO TV. „Ştiam cu câteva zile înainte”

După aflarea veștii, prezentatorul tv a declarat: „La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”.

Citeşte şi: Demisie la Ştirile Pro TV. Vedeta va prezenta jurnalul la o altă televiziune