Femeie venită să se roage, urlete grotești la moaștele Sfintei Parascheva. Creștina a fost calmată de pompieri după ce a atins racla! – VIDEO

Nici anul acesta nu a scăpat fără evenimente neprevăzute la moaștele Sfintei Parascheva. Oameni din toate țările au venit să se roage la raclă, în ciuda situației pandemice și a frigului năprasnic.

15 oct. 2021, 22:27
Femeie venită să se roage, urlete grotești la moaștele Sfintei Parascheva. Creștina a fost calmată de pompieri după ce a atins racla! – VIDEO

Femeie venită să se roage, urlete grotești la moaștele Sfintei Parascheva. Astfel, o femeie care urla cu toată forța a fost potolită de un echipaj SMURD, la îndemnul unui preot care a recomandat ca femeia fie apropiată de raclă.

Femeie venită să se roage, urlete grotești la moaștele Sfintei Parascheva. Creștina a fost calmată de pompieri după ce a atins racla!

Imaginile au surprins-o pe femeia care era așezată într-o poziție destul de ciudată pe scările metalice așteptându-şi rându-l pentru a ajunge la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, au fost făcute publice de o măicuța prezentă la pelerinaj.

În filmare se vede cum femeia începe să țipe din răsputeri dând impresia că s-ar afla într-un fel de transă. La un moment dat, se aude îndemnul domol al unui preot care roagă pompierii şi jandarmii să ajute femeia să ajungă la racla cu moaștele Sfintei Parascheva.

Imediat după ce a atins moaștele femeia s-a calmat. Cei care au asistat la acest moment confirmă spusele măicuței potrivit cărora au fost martorii unui miracol.

Citește și: Sărbătorile Iaşiului, organizate în plină pandemie. Încep pregătirile pentru pelerinajul Sfintei Parascheva, deşi incidenţa e în creştere. „Nu e al treilea război mondial”
Slujba cu ocazia Hramului Sfintei Parascheva de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi s-a desfăşurat pe pietonalul Ştefan cel Mare, în dreptul Catedralei Mitropolitane, şi a fost oficiată de un sobor de 18 preoţi, în frunte cu ÎPS Teofan, Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

Ceremonia religioasă s-a desfășurat în condiţii speciale, din cauza restricţiilor impuse de pandemia Covid-19

Pelerinajul religios s-a încheiat în cursul dimineții de vineri, 15 octombrie, iar pe parcursul evenimentului au trecut pe la racla cu moaştele Sfintei Parascheva peste 52.000 de persoane.

Citește și: Primăria Iaşi anulează unele evenimente din cadrul sărbătorilor oraşului, din cauza pandemiei. Ce se întâmplă cu manifestările religioase de Sfânta Parascheva


loading...