Femeile care merg rujate la biserică şi pupă icoanele, vizate de un avertisment dur

Sfântul Ierarh Ioan Maximovici este considerat de către creștinii ortodocși de pretutindeni ca fiind unul dintre cei mai mari sfinţi al secolului XX. Manifestând diferite forme de sfințenie, el a fost în același timp un mare teolog, un zelos ierarh misionar și un aparator al săracilor, un ascet desăvârșit și un părinte iubitor pentru orfani. 

RomaniaTV.net
01 mart. 2017, 12:31
Femeile care merg rujate la biserică şi pupă icoanele, vizate de un avertisment dur

„Acesta a transmis un mesaj dur legat de femeile care obişnuiesc să meargă rujate la biserică şi să pupe astfel icoanele.

Citeşte şi Secretele de la Vatican care ar putea distruge omenirea. Sfântul Scaun ar deţine adevărul despre LEVITAŢIE ŞI TELEPORTARE

Trasăm ca sarcină clerului şi, cu deosebire, parohilor de biserici, să ia aminte ca persoanele cu buzele rujate să nu se atingă de icoane, de cruce şi de niciun obiect sfinţit, lăsînd pe acestea urme de vopsea.

Referitor la aceasta, se vor pune afişe la intrarea în biserică şi se va explica la predică, de repetate ori, cît de mare este păcatul persoanelor care, printr-o atingere necurată, pîngăresc un sfînt odor, motiv pentru care persoanele care merg la biserică trebuie să-şi şteargă rujul sau să nu se atingă de nimic şi, în orice caz, să nu se împărtăşească cu Sfintele Taine ale lui Hristos fără a-şi fi spălat bine buzele”, scrie doxologia.ro.