FEMEILE cu SÂNII MARI cheltuiesc mai mulţi bani pe cumpărături ONLINE. Explicaţia este una inedită

Echipa de cercetare a site-ului de comerţ electronic Alibaba a făcut o descoperire cel puţin ciudată. Se pare că femeile cu sânii mari tind să cheltuiască mai mult la shopping.

16 nov. 2014, 11:58
FEMEILE cu SÂNII MARI cheltuiesc mai mulţi bani pe cumpărături ONLINE. Explicaţia este una inedită

Astfel, potrivit datelor analizate de cei de la Alibaba, cel mai mare site de comerţ din lume, utilizatoarele site-ului care au cumparat sutiene cu mărimea B la sutien sunt cele care nu cheltuiesc prea mult. În schimb, cele care achiziţionează sutiene cu mărimile C, D sau E sunt mult mai pasionate de cumpărături, direct proporţional cu dimensiunea cupei, potrivit Time.

Citeşte şi O frumoasă DOTATĂ este sigură că nu se va îneca NICIODATĂ: Ai SÂNII mai mari ca o GEAMANDURĂ FOTO

Una dintre explicaţii ar fi aceea că femeile care cumpără sutiene mai mici sunt adolescente sau tinere, care au venituri mai reduse. Indiferent care este explicaţia, este interesant cum site-uri de comerţ electronic pot prezice comportamentul de shopping al unui client în funcţie de o serie de informaţii.

Citeşte şi Sâni de unică folosinţă. Se măresc în 20 de minute şi dispar peste noapte. Cât costă „Insta Breast”

Alibaba este una dintre putinele companii care foloseşte analiza predictiva a datelor colectate de la clienţii săi, incearcând astfel să prezică ce ar mai putea cumpăra in viitor.