Femeile din viaţa lui Vladimir Putin. Prima soţie spune că a avut multe aventuri extraconjugale. Cu cine s-a iubit liderul de la Kremlin

Decizia de la invada Ucraina în februarie 2022 l-a readus în prim plan pe Vladimir Putin. În timp ce soţia preşedintelui Ucrainei Volodimir Zelenski, Olena, este activă pe reţelele de socializare şi cere ajutor pentru oprirea războiului şi salvarea poporului ucrainean, despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin nu se ştiu prea multe lucruri. Presa internaţională scria, după invazia rusă în Ucraina, că fosta gimnastă Alina Kabaeva s-ar ascunde împreună cu copiii ei în Elveţia.

17 apr. 2022, 13:20

Viaţa personală a preşedintelui Vladimir Putin este subiect tabu în presa din Rusia. Întotdeauna, liderul de la Kremlin s-a ferit să vorbească despre soţia sa sau despre copiii săi. După invadarea Ucrainei de către soldaţii ruşi, viaţa lui Vladimir Putin a devenit subiect de interes pentru public. Detalii picante despre viaţa privată a liderului de la Kremlin au apărut în presă.

Unde s-a mutat Vladimir Putin după ce a dat ordinul ca Ucraina să fie invadată, ce mănâncă, cât costă hainele pe care le îmbracă, şi-a făcut operaţii estetice sau cu cine se iubeşte Vladimir Putin? Sunt câteva dintre întrebările ale căror răspunsuri sunt interesaţi oamenii să le afle.

Citeşte şi: Obiceiurile ciudate din viaţa lui Vladimir Putin. Ritualurile la care nu renunţă niciodată

Prima femeie din viaţa lui Vladimir Putin despre care presa a scris până acum este Lyudmila Aleksandrovna. Vladimir Putin şi Lyudmila s-au cunoscut la Leningrad. Vladimir Putin avea 30 de ani atunci și era locotenentul principal în KGB. Lyudmila avea 25 de ani și era studentă. S-au căsătorit în 28 iulie 1983, iar luna de miere au petrecut-o la Kiev.

În următorii ani, Lyudmila a adus pe lume două fete, Maria, acum în vârstă de 36 de ani, şi și Yekaterina, 35 de ani.

Pe 6 iunie 2013, Vladimir Putin şi Lyudmila au anunţat că divorţează de comun acord, după mai bine de 30 de ani de mariaj. Anunţul a fost făcut în timpul unei pauze la un spectacol de balet de la Palatul Kremlin şi a pus capăt speculaţiilor privind despărţirea celor doi. Câteva luni mai târziu, în aprilie 2014, Kremlinul a confirmat finalizarea divorţului.

După doi ani, Lyudmila s-a recăsătorit. Soţul este Artur Ocheretny, un om de afaceri cu 20 de ani mai tânăr decât ea.  Cei doi locuiesc în sudul Franței, într-o vilă amplasată lângă stațiunea Biarritz, a cărei valoare a fost estimată la 7 milioane de euro.

După despărţirea de Vladimir Putin, Lyudmila a povestit că liderul de la Kremlin era agresiv cu ea și că în timpul mariajului lor acesta a avut numeroase relații extraconjugale.

Svetlana Krivonogikh

Potrivit Proekt, Vladimir Putin ar fi avut o aventură cu Svetlana Krivonogikh, o fostă menajeră care lucra la unul dintre complexurile sale de lux. relaţia celor doi ar fi început înainte ca Putin să devină preşedinte al Rusiei. Presa a scris chiar că aceasta i-a dăruit o fiica, născută în 2013.

În prezent, Svetlana Krivonogikh, acum în vârstă de 47 de ani, şi fiica ei, Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, locuiesc în Monaco, într-un apartament de 4,1 milioane de dolari cumpărat de o misterioasă firmă offshore.

Svetlana Krivonogikh a lucrat foarte mult timp ca menajeră, iar acum este co-proprietara Bank Rossiya, una dintre cele mai mari bănci private din Rusia infiinţată cu bani de la Partidul Comunist în anii ’90, scrie nypost.com.

Svetlana Krivonogikh este acum una dintre cele mai bogate femei din Rusia.

Wendi Deng

În 2016, presa de peste ocean îl cupla pe Vladimir Putin cu Wendi Deng, fosta soţie a mogulului de presă Rupert Murdoch.

„Nu l-a întâlnit niciodată pe Putin”, a spus Wendi Deng, negând orice legătură cu liderul de la Kremlin.

 

Alina Kabaeva

În perioada în care anunţat divorţul de Lyudmila, presa a scris despre o presupusă relaţia a lui Vladimir Putin cu Alina Kabaeva, una dintre cele mai medaliate sportive din istoria gimnasticii ritmice.

 

În ultimii ani, chiar s-a zvonit că Alina Kabaeva (37 de ani) i-ar fi dăruit mai mulți copii lui Putin, două fetiţe gemene şi doi băieţi. Toţi s-ar fi născut într-un loc secret din Elveţia, scrie nypost.com.

De-a lungul carierei sportive, Alina Kabaeva a câştigat două medalii olimpice, 14 medalii mondiale şi 25 de medalii europene la gimnatică ritmică.

După divorţul de Lyudmila s-a scris chiar că Putin s-ar fi căsătorit cu Alina Kabaeva. Fosta gimnastă s-ar fi născut într-o familia musulmană, dar a trecut la religia ortodoxă pentru Putin.

Poreclită „Eva Braun” a lui Putin, Alina Kabaeva şi copiii ei s-ar fi refugiat în Elveţia după decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina.

La scurt timp după începerea războiului din Ucraina, peste 39.000 de persoane au semnat o petiţie prin care solicitau expulzarea din Elveția a Alinei Kabaeva.

„Dragă Elveție, de ce le permiți complicilor lui Vladimir Putin să stea în țară? Te rog să o unești pe Alina “Eva Braun” Kabaeva cu “Fuhrer-ul” Vladimir Putin. Pentru prima dată în istoria modernă, Elveția a renunțat la neutralitate și s-a alăturat sancțiunilor împotriva lui Putin și a anturajului său. Iar acum, favorita lui, împreună cu copiii, se ascunde în Elveția”, erau unul dintre mesaje.