Femeile născute în luna iulie. De ce sunt speciale şi ce au deosebit

Femeia născută în iulie este timidă, nobilă şi, ocazional, zgârcită. În bucătărie se descurcă excelent. Este una la un milion. Nu vei mai găsi niciuna ca ea.

RomaniaTV.net
19 iul. 2017, 20:28
Femeile născute în luna iulie. De ce sunt speciale şi ce au deosebit

Nu-i place sa fie criticata, nu va accepta sa i se atraga atentia asupra greselilor ei. In decursul a 3-4 luni se schimba de nenumarate ori. S-ar putea chiar sa nu-ti vorbeasca atunci cand trece prin momente mai proaste.

Daca incepe sa se certe cu tine, nu te astepta sa vina inapoi cu ochii in lacrimi si sa-ti ceara iertare pentru ca niciodata nu se va intampla asta. De multe ori nu vei sti ce sa faci atunci cand esti impreuna cu o femeie nascuta in iulie. Nu vei putea sa o incadrezi in nicio tipologie cunoscuta de tine. Cand ploua afara se simte deprimata, insa odata cu iesirea soarelui ii apare si ei zambetul pe buze.

Este o persoana total imprevizibila. Incercarea de a-ti da seama ce vrea este ca si cum ai incerca sa prevezi cum va fi vremea pentru urmatoarele doua luni. Insa acest lucru nu este posibil intrucat sunt prea multi factori instabili care trebuiesc luati in calcul. Are si zile in care pare sa se fi trezit cu fata la cearceaf. Daca vrei sa fii cu ea trebuie sa te adaptezi si sa te obisnuiesti cu aceste schimbari care se petrec tot timpul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.