Femeile se confruntă cu şapte „păcate” în timpul unei diete

Fiecare femeie are o "cădere" în timp ce ţine o dietă, care este definită în funcţie de "personalitatea alimentară", cercetătorii britanici stabilind, în urma unui sondaj, cele şapte "păcate" din timpul unui regim alimentar.

24 ian. 2014, 09:30
Femeile se confruntă cu şapte „păcate” în timpul unei diete

Oamenii de ştiinţă au demonstrat că este foarte uşor ca o femeie să „cadă” într-unul din cele şapte „păcate” care determină relaţia lor cu mâncarea când încearcă să piardă în greutate, scrie Mediafax care citează dailymail.co.uk.

În realizarea acestui sondaj, au fost întrebate 500 de femei, cu vârsta între 20 şi 65 de ani, cum ar descrie obiceiurile lor alimentare atunci când vor să piardă în greutate.

Cele mai multe dintre femei, 69%, au spus despre ele că sunt „grăbite” – fac alegeri alimentare greşite, deoarece sunt, de cele mai multe ori, pe fugă şi nu au timp să pregătească mese corespunzătoare.

Aceste femei, care lucrează la birou sau sunt mame cu copii mici, se limitează, de obicei, la mese gata preparate sau cele comandate la pachet.

Aproximativ 7% dintre femei au spus că se încadreză în categoria celor care consumă gustări între mese, în timp ce 6% s-au identificat ca făcând parte din grupul celor care se înfometează o săptămână, înainte de a mânca foarte mult într-o perioadă scurtă de timp.

Doar 5% dintre femeile intervievate au declarat că mânăncă din confort, nu pentru că le este foame, şi 4% au spus că se folosesc de produsele alimentare ca o recompensă.

Totodată, 4% s-au încadrat în grupul persoanelor „sociabile”, care iau în greutate atunci când ies în oraş.

Niciuna dintre femeile intervievate nu a considerat că face parte din categoria acelora care se îngraşă în timpul unei relaţii pentru că mânăncă la fel de mult ca partenerul de viaţă.

Citeşte şi Soluţia anticelulitică pentru acasă. Dieta, alimentele şi exerciţiile care te scapă de celulită


loading...