Feng shui: Cele mai mari greşeli pe care le poţi face în casa ta

Dacă vrei să ai o viaţă frumoasă, însă nu ştii ce să faci atunci ar trebui să abordezi câteva elemente de feng shui. Această formă de artă provenită din China este un instrument uimitor, cu un potenţial substanţial care te poate ajută în orice palier al vieţii. Înainte de orice, iată 5 greşeli pe care le faci în casă ta şi care contribuie la apariţia blocajelor din viaţă ta.

RomaniaTV.net
11 nov. 2013, 21:16
Feng shui: Cele mai mari greşeli pe care le poţi face în casa ta

1. Nu ai o intrare primitoare

Intrarea în casă ta este cunoscută că “gură lui chi” şi este “faţă” ta spre lume. Asigura-te că la intrare ai un covoraş curat şi cât de cât nou şi că este curat. Ai un bonus dacă la intrare există ceva roşu, o fântâniţă sau o plantă, de preferat înfloritoare. Dacă intrarea în casă ta este atractivă şi lucrurile bune vor începe să vină în viaţă ta.

2. Sunt lucruri sub pat

În feng shui, patul este cel mai important lucru din casă. De ce? Pentru că un somn bun înseamnă o viaţă bună. Ai grijă că aria de sub patul tău să fie curate, astfel încât energia sănătoasă (chi) să circule corespunzător. Dacă ai ceva depozitat sub pat, urmează paşii de la paragraful 5.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.