Feng shui pentru casa ta: Cele mai puternice pietre şi cristale

Pietrele şi cristalele sunt cunoscute din vremuri antice că având energii puternice şi benefice omului. Ele au fost folosite de specialiştii în feng shui pentru a îmbunătăţi calitatea unui spaţiu, indiferent că este casă sau birou.

RomaniaTV.net
20 feb. 2014, 20:35
Feng shui pentru casa ta: Cele mai puternice pietre şi cristale

Iată care sunt cele mai puternice 10 pietre şi cristale din Feng shui.

1. Cuarţul transparent

Cuarţul transparent este un cristal pur, care are abilitatea de a curată/purifică energia din jurul lui. Aduce armonie în familie, în casă. Îl poţi aşeza oriunde şi poţi încerca mai multe variante, însă ai grijă să nu-l aşezi foarte aproape de pat. Ai încredere în cristalul tău şi “ascultă-l”.  Îl mai poţi purta în bijuterii şi amulete.

2. Cuarţul roz

Cuarţul roz este unul dintre cele mai populare cristale cu proprietăţi de vindecare. El atrage dragostea, şi este folosit pentru a vindecă rănile sufletului şi dezamăgirea, în urmă unei experienţe amoroase nefericite. Cuarţul roz poartă energia universală a dragostei, atrage dragostea şi vindecă sufletul de amintirile dureroase. Îl poţi amplasa în mijlocul casei, dar şi în dormitor sau în camera copilului. Mai poţi purta cuarţul roz în maşină sau în portofel, dar şi sub formă de bijuterii sau amulete.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.