Fenomen ciudat: De ce au ruşii VISE PROFETICE

Unul din trei ruşi mărturiseşte că a avut "vise profetice". Potrivit unui nou sondaj de opinie pe tema viselor pe care le au locuitorii ţării, 31% dintre ruşi susţin că au scurte viziuni despre viitor în timpul somnului.

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 19:02
Fenomen ciudat: De ce au ruşii VISE PROFETICE

Cu toate acestea, 50% dintre respondenţii la sondajul de opinie realizat de Centrul Levada, dat publicităţii luni, au precizat că nu au experimentat niciodată vreun „vis profetic”, în timp ce 19%, în mod inexplicabil, au fost indecişi asupra acestui aspect, relatează RIA Novosti, citată de Agerpres.

Levada a efectuat sondaje similare de patru ori până acum începând cu 2006, dar întrebările din anii precedenţi au urmărit mai degrabă să afle dacă oamenii cred în vise profetice – nu dacă le-au avut sau nu. Numărul de „credincioşi” a avut un vârf de 59% în 2008, dar a scăzut la 43% în februarie.

Citeşte şi Secretele din lumea viselor. Ce se ascunde în spatele lor

Întrebaţi despre ce visează, 32% dintre respondenţi au nominalizat relaţiile pe care le au cu apropiaţii, urmate de copilărie sau adolescenţă (20%) şi serviciu (18%) procente. 13% dintre ruşii chestionaţi au spus că au coşmaruri, iar 6% au mărturisit că au vise erotice.

Doar 20% dintre persoanele participante la sondaj au afirmat că visează în fiecare seară; alte 26% au spus că îşi amintesc că visează cel puţin o dată pe săptămână, iar 17% au spus că o dată pe lună. 18% dintre ruşi au declarat că nu visează niciodată.