Fenomene meteo neobişnuite în România. Ninsoare cu tunete şi fulgere şi grindină în februarie

Fenomen meteo neobişnuit în judeţul Hunedoara, unde a tunat şi fulgerat în timp ce ningea abundent. O localnică a suprins imagini din timpul ninsorii neobişnuite, conform România TV. În Mehedinți, grindina a făcut prăpăd, iar în Caraș-Severin vântul puternic a smuls un acoperiș pe care l-a aruncat peste mai multe mașini.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 11:50
Fenomene meteo neobişnuite în România. Ninsoare cu tunete şi fulgere şi grindină în februarie

„Ninge şi se aude cum fulgeră şi tună. Ce anotimp e ăsta? Ce vreme e asta? Ninsoare cu tunete si fulgere” , se aude pe filmarea suprinsă în Petroşani, judeţul Hunedoara.

 

În Mehedinți a căzut grindină de mari dimensiuni.

În Caransebeș vântul a suflat neobișnuit de tare și a smuls acoperișul unui service auto. Acesta a fost aruncat peste trei mașini parcate în zonă, pe care le-a avariat serios. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În Reșița, un copac de mari dimensiuni a căzut peste un autobuz care se afla în mers. Călătorii s-au speriat teribil însă au scăpat nevătămați.

 

Ciclonul care face ravagii în Europa ajunge în România

Ciclonul care a făcut ravagii în ultimele zile în partea de nord a Europei, în special în Marea Britanie şi Germania de nord, ajunge zilele următoare în România, conform meteorologilor.